Hír: : Lancia Találkozó!
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Admin
péntek 03 október 2008 - 02:03:19

"Tisztelt Klubtársaim, kedves barátaim
és minden Lancia tulajdonos!

Lancia fan Club Hungary
Budapest 1995

Az eseményekre mindenki saját felelősségére jön el, illetve felelős miden tettéért, ne szemeteljünk és jelenjünk meg mindig méltóan a LANCIA-hoz.
Hívjál még egy LANCIA-t, reklámozd fórumokon és küldj SMS-t másoknak a rendezvény-időpontokról.
A klubtagság feltétele, hogy legyen önköltségi áron klubemblémás pólód, -zászlód, –matricád, Lancia baseballsapkád, felvarrható emblémád, mely most nincs, de megrendelhetsz (pénz kell gyártatni).
Az aktív klubtagok a klubtagságit tartsák maguknál, mert kérhetik.
Aktuális hírek, programok (ha van elég időm) www.lanciaclub.extra.hu vagy www.totalcar.hu/lanciaklub

2008. október 11-én (Szombat)
Lancia-találkozó a Fiat Szabó nyíltnapon

Az alábbi kedves meghívásnak szeretnénk eleget tenni, ha még nincs programotok…
szia.))-tok
 
az lenne akérésem, hogy okt 11-12.-ei nyílt hétvégnkre meghívhatnánk e beneteket? Lancia clubosokat, lancia delta bemutató lesz, lesz tezst autónk és van a szalonban is.....Fiat családi nyílt hétvégével elsz egybe kötve. lesz eszem iszom dinom dánom, nagyon örülnénk ha pár régi lancia deltát és soförjüket vendégül láthatnánk.....
 
Noémi

Őszintén megmondom, hogy a hazai Fiat márkakereskedők esetében most teszek először kivételt, és bizalmat szavazok egy közös eseménynek. Eddig nem voltak jó tapasztalataim, de a Noémi, aki a Fiat Szabó marketing ügyeit intézi egy nagyon kedves személyiség, és talán sikerülne a jövőben valahogy együtt gondolkodni. A szervizük szépen felszerelt, a többit majd meglátjuk. Remélem sikerül egy-két Integrale-t is megmutatnunk az érdeklődőknek! Többen jelezték már jövetelüket, én ott leszek 9-17 óra között.
E rendezvény részletesen a meghívó szerint az alábbi lesz:
 
 
Kedves LanciaTulajdonos, kedves Látogató !
 
Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk Önt 2008. október 11-12.-én megrendezésre kerülő Családi Nyílt Hétvégénkre és Lancia Delta Bemutatónkra. (SZ-V 9-17 óráig).
Bízunk benne, hogy eddigi rendezvényeinkkel és újdonságainkkal elégedett volt.
 
Jöjjön el hozzánk és tegye próbára Fiat, Lancia modelljeinket (Fiat Qubo, Fiat 500, Bravo, Grande Punto, Linea, Lancia Delta). Lehetősége nyílik kitölteni Autócentrum Szabó kvízünket, melynek helyes megfejtői között egy 70.000 Ft értékű ajándék navigációt sorsolunk ki október 24.-én.
 
Őszi szerviz akciónk keretében éljen a lehetőséggel, hogy autóját a mi költségünkön teljesen felkészíthesse a hideg téli napokra és jeges utakra!
 
Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a Nyílt Hétvége során, új és használt autóra szerződést kötő Ügyfeleink ajándék navigációt kapnak autójuk mellé. Csak nálunk! Ezt ne hagyja ki!
 
Várjuk megtisztelő látogatását, akkor is ha nem új autó vásárlása céljából jön el hozzánk, hanem egy kellemes hétvégét szeretne eltölteni a Lancia csoport újdonságai körében.
 
További információk: www.autocentrumszabo.hu oldalon vagy info vonalunkon: 06 23 524 028 számon.
 
Üdvözlettel: Autócentrum Szabó Kft. - Érd

 
 

Az alkoholisták, bajkeverők Lancia és olasz-alázók, nem kívánatos személyek menjenek máshová.


Köszönöm a figyelmeteket.
2008-10-01

Kovács (Lancia) Lajos
Klubvezető (Clubleader)
06-20-4985892 VIVA LANCIA more than 100 YEARS!"


Ezen hír származási helye: Lanciaklub.hu
( http://lanciaklub.hu/news.php?extend.12 )